De plek voor al uw cosmetische ingrepen

0900 200 2006 info@tce-kliniek.nl

Narcose

NARCOSEBEHANDELINGEN

Mogelijkheden en redenen

Uiteraard is onze praktijk beschikbaar voor al uw tandheelkundige problemen. U kunt bij ons terecht voor zowel een gaatje als een implantaat. Omdat wij merken dat er veel mensen zijn die door angst voor de tandarts veel elementen missen of gaatjes hebben bieden wij de mogelijkheid aan om onder narcose behandeld te worden.

De praktijk is zo ingericht dat de narcose gewoon in de tandartsstoel plaats kan vinden en er een ruimte is waar u kunt uitslapen na de behandeling.

Niet elke persoon is geschikt om onder narcose behandeld te kunnen worden. Daarom doen wij vooraf een medische test. Hierbij wordt een medische anamnese afgenomen waarna deze besproken wordt met de anesthesioloog.

Mocht hij beslissen dat het niet verantwoord is om u in onze praktijk te behandelen dan zal de behandeling niet doorgaan en gaan wij samen op zoek naar een andere oplossing.

 

In principe kunt u bij ons alle tandheelkundige behandelingen uit laten voeren onder narcose, dus ook het vullen van een aantal gaatjes. Vooraf wordt met u eerst goed doorgesproken wat de reden van uw wens voor een narcosebehandeling is. Waar mogelijk wordt er dan nog met u bekeken of een behandeling zonder narcose ook mogelijk zou zijn onder begeleiding.

Wij werken samen met: 

Volwassenen:

Wij behandelen onder meer volwassenen onder narcose. De volgende criteria gelden voor deze groep patiënten:

– De BMI (Body Mass Index) dient onder de 35 te zijn

– Wanner de patiënt ouder is dan 60 jaar is een recente ECG vereist.

 

Kinderen:

Ook kinderen behandelen wij onder narcose. Echter wordt hier wel een uitgebreider onderzoek vooraf verricht. Dit omdat wij alleen kinderen onder narcose behandelen wanneer er echt geen andere mogelijkheid is.

Een kindje zou alleen een narcosebehandeling kunnen ondergaan wanneer het minimaal 4 jaar is, en een minimaal lichaamsgewicht heeft van 15 kilogram.

 

Wilt u een narcosebehandeling ondergaan, of wilt u weten hoe een behandeling stap voor stap zal worden uitgevoerd? Schroom niet contact met ons op te nemen, wij leggen het u graag uit.