De plek voor al uw cosmetische ingrepen

0900 200 2006 info@tce-kliniek.nl

Azzalure

Wat is Azzalure?

Het middel vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen. Al sinds 1980 wordt Azzalure met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan kraaienpootjes, frons- of voorhoofdrimpels.

Wat houdt de behandeling met Azzalure in?

Voorafgaand aan de behandeling met Azzalure analyseert de cosmetisch arts eerst goed hoe de spieren in het gezicht zich samentrekken. Vervolgens markeert de arts de punten waar de vloeistof geïnjecteerd moet worden. Met hulp van een heel dunne naald wordt een kleine hoeveelheid Azzalure onder de huid ingespoten. De injecties voelen licht prikkelend aan, maar een verdoving is niet nodig. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer hervatten.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het effect van de Azzalure-behandeling is snel maar niet direct zichtbaar. Binnen 2 tot 6 dagen wordt uw huid al gladder en na 2 weken is het optimale resultaat van de Azzalure-behandeling behaald. Dit resultaat houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer 3 tot 5 maanden aan. Daarna breekt het lichaam de ingespoten Azzalure zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt.

Knarsen en Klemmen

Meer info