De plek voor al uw cosmetische ingrepen

0900 200 2006 info@tce-kliniek.nl

Over Ons

Durft u niet voluit te lachen? Bent u zich altijd bewust van die verkleurde voortand? Of voelt u zich beperkt door uw prothese? Bij Tandheelkundig centrum Elburg zijn vele behandelingen mogelijk. De tandartsen, implantologen, tandtechnici en tandprothetici werken nauw samen om voor u een stralende lach te maken. Of het hier uw eigen tanden of een kunstgebit betreft; uw wensen staan altijd centraal. Een ontspannen sfeer en moderne technieken dragen ertoe bij uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Wij nemen uitgebreid de tijd, om aan de hand van modellen van uw gebit, de mogelijkheden te bespreken.

U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht op onze website voor informatie over wie wij zijn, wat we doen en wanneer de praktijk geopend is. Wanneer u vragen heeft die via deze site niet beantwoord kunnen woorden, schroom dan niet contact met ons op te nemen, wij staan graag voor u klaar.

Tot ziens in onze praktijk

Over ons

De TCE-Kliniek heeft één eigenaar, te weten R.J. Koster.

  • De TCE-Kliniek is gespecialiseerd in alles wat met esthetiek te maken heeft in en rondom de mond.
  • Wij bieden een totaal pakket aan waarbij wij niet alleen de tanden verfraaien voor een prachtige lach maar de lach compleet kunnen maken door het opvullen van kleine oneffenheden rondom de mond en eventueel zelfs het opvullen van de lippen!
  • We bieden een zeer uitgebreide intake aan, waarbij wij niet alleen naar het gebit kijken, maar vooral naar de persoon er om heen. U bent bij ons te gast in plaats van een patiënt!

Tevens hebben wij een zeer uitgebreide Facebook-pagina waarop veel nieuws rondom de kliniek te vinden is. Hier kunt u ook antwoorden op vragen vinden en de vragen stellen. Uiteraard is het zelfs mogelijk om foto’s of recensies in te sturen. Wij verwelkomen u graag!

 

Onze Specialisten

Please specify image url

R.J. Koster

Cosmetisch Tandartsspecialist
  • Implantologie
  • Esthetische tandheelkunde
  • Azzalure en Restylane
  • Opleiding portret- en mondfotografie

Heeft u nog vragen?

Telefoon : 0900 200 2006

Email : info@tce-kliniek.nl