De plek voor al uw cosmetische ingrepen

0900 200 2006 info@tce-kliniek.nl

Behandelingen

Bleken

Voordelen van bleken

 • Effectieve behandeling
 • Veilig voor uw tanden

Een gaaf gebit met stralend witte tanden is een rijk bezit. Bij ons kunt u uw tanden met een gerust hart laten bleken. U kunt erop vertrouwen dat de behandeling effectief en volledig veilig is. Thuismiddeltjes zijn vaak teleurstellend. Informeer bij ons en wij kunnen u adviseren wat voor u de meest geschikte methode is.

TCE-Kliniek-Appel-Lach

Facings


Porseleinen facings zijn schildjes die op uw tanden bevestigd worden. Sterk verkleurde, scheefstaande of aangetaste tanden krijgen zo een nieuw uiterlijk. Ook een spleetjes tussen de tanden kunnen met een facing worden weggewerkt. Porseleinen facings komen overeen met het glazuur van uw eigen gebit, waardoor het er heel natuurlijk uitziet. Soms combineren we de behandeling met bleken om het gehele gebit mooi op kleur te krijgen.

Voordelen van Facings

 • Ziet er heel natuurlijk uit
 • Porseleinen facings komen overeen met het glazuur van uw eigen gebit
 • Sterk verkleurde, scheefstaande of aangetaste tanden krijgen een nieuw uiterlijk

 

Kronen

Voordelen van een Kroon

 • niet te onderscheiden van uw eigen kiezen
 • U hoeft niet te happen en u krijgt geen noodkroon

Soms is het nodig om een tand of kies te vervangen. Dit kan gerealiseerd worden door kronen of bruggen. Wij kunnen met onze Cerec machine, met behulp van cadcam techniek, een kroon van porselein voor u maken terwijl u wacht. Deze kronen zijn niet te onderscheiden van uw eigen kiezen. Deze behandeling is veel minder belastend dan het in het verleden was. U hoeft niet te happen en u krijgt geen noodkroon. Uiteraard is het bij ons wel mogelijk om uw kronen te laten vervaardigen volgens de conventionele manier waarbij de tandtechnieker de kroon opbakt.

kroon-tandartshoogvliet

Vullingen en inlays


Oude amalgaamvullingen kunnen we met behulp van dezelfde Cerec techniek vervangen worden door porseleinen inlays. Dit materiaal is hoogwaardiger en duurzamer dan de gebruikelijke witte vullingen.

page_image

De voordelen

 • hoogwaardiger en duurzamer materiaal
 • Vervangin g voor oude almangaan vullingen

 

Implantologie

Voordelen van implantologie

 • Implantaten zijn niet zichtbaar
 • Zorgen voor zelfvertrouwen

Uw natuurlijke tanden en kiezen hebben wortels in de kaak. Soms zijn deze verloren gegaan en mist u één of meer tanden en kiezen. Met behulp van een titanium kunstwortel kunnen deze worden vervangen: op deze kunstwortel wordt een tand of kies geplaatst. Het is ook mogelijk een compleet kunstgebit hierop vast te klikken.

Implantaten zijn niet zichtbaar, maar wel merkbaar. Ze zorgen ervoor dat u weer vol zelfvertrouwen zult zijn. Voor al diegenen die om welke reden dan ook een deel van hun gebit missen is dit een duurzame en comfortabele oplossing.

 

 

Angstbegeleiding

Voordelen van Angstbegeleiding

 • Gegarandeerd een pijnloze behandeling
 • uitgebreide uitleg
 • Persoonlijk behandelplan

Bang zijn bij de tandarts is niet ongewoon. Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Zo’n 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang voor de tandarts, dat ze niet meer durven te gaan en hebben daarmee een serieuze tandartsfobie. De kans is groot dat ze op termijn problemen krijgen aan tanden, kiezen en tandvlees. Gelukkig is er iets aan deze angst te doen.

Met geduld en respect luisteren wij naar u. Hoe is deze angst bij u is ontstaan en hoe u ervaart u deze. Samen met u maken wij een behandelplan en bepalen we hoe dit wordt uitgevoerd. Wij garanderen u een pijnloze behandeling, en zullen u uitgebreid uitleggen hoe we hiervoor kunnen zorgen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de behandeling(en) onder volledige narcose uit te voeren. Deze narcose wordt veilig verzorgd door ervaren anesthesiologen. Ons uiteindelijke doel is u zonder angst, op de gewone wijze te kunnen behandelen.

Azzalure


Azzalure vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen. Al sinds 1980 wordt Azzalure met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan kraaienpootjes, frons- of voorhoofdrimpels.

08297642783503e01a798cdb

Voordelen van Azzalure

 • Eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts 20 minuten
 • spectaculaire resultaten met minimaal ongemak
 • Vollere, stevigere, strakkere huid
 • Een stralendere, jonger uitziende huid

Restylane

Voordelen van restylane

 • Revitaliseert door hydratie en volume
 • Vult de natuurlijke voorraad van hyaluronzuur aan
 • Mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpels

Restylane® – een van ‘s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid!

 

Veilig en natuurlijk – een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfiller ter wereld. Zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Eenvoudig en snel – een behandeling duurt doorgaans 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Langdurig maar niet blijvend – een natuurlijk, niet-permanent maar wel langdurig resultaat. Waardoor u keuzevrijheid heeft voor herhaling of voor aanpassingen gedurende de tijd of voor nieuwe ontwikkelingen in de techniek.