De plek voor al uw cosmetische ingrepen

0900 200 2006 info@tce-kliniek.nl

Restylane

Wat is Restylane®?

Restylane® – een van ‘s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid!   Veilig en natuurlijk – een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfiller ter wereld. Zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Eenvoudig en snel – een behandeling duurt doorgaans 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Langdurig maar niet blijvend – een natuurlijk, niet-permanent maar wel langdurig resultaat. Waardoor u keuzevrijheid heeft voor herhaling of voor aanpassingen gedurende de tijd of voor nieuwe ontwikkelingen in de techniek.   Restylane® – bewezen reputatie op het gebied van veiligheid Restylane® is een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfiller die momenteel beschikbaar is. Zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Dit resulteert in een veilige en natuurlijke behandeling. Doordat Restylane® wel natuurlijk maar geen dierlijk materiaal, kan een behandeling zonder huidtest worden uitgevoerd. Restylane® producten zijn al bij meer dan 10 miljoen behandelingen, overal ter wereld, veilig gebruikt. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet alleen klinisch aangetoond, dit wordt ook ondersteund door overtuigende klinische gegevens over een periode van meer dan 10 jaar. De ontwikkelaars van Restylane® zitten niet stil onderzoek en ontwikkeling blijft doorgaan.   Restylane® – Revitaliseert door hydratie en volume Restylane® is een kristalheldere gel die door middel van biotechnologische technieken wordt geproduceerd uit gestabiliseerd, niet-dierlijk hyaluronzuur en water. Het hyaluronzuur is een weefselvriendelijke stof die sterk lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit van ons lichaamseigen hyaluronzuur af. Met Restylane® vult u de natuurlijke voorraad van hyaluronzuur aan, waardoor u uw huid revitaliseert en verstevigt. Lijntjes verminderen onmiddellijk en dit geeft u direct een zachter uiterlijk. Een injectie met Restylane® vult volume aan en verbetert de jeugdige uitstraling van het gezicht; het geeft mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpels. Restylane® geeft de huid volume terwijl u uw natuurlijke expressie behoudt. Omdat Restylane® langzaam oplost kunt u elke keer opnieuw kiezen voor behoud van het resultaat, voor aanpassingen of voor een ander type behandeling. U behoudt de controle over uw uiterlijk.

De behandeling

Restylane® wordt met een zeer dunne naald in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. De gel verhoogt het vochtgehalte en geeft de huid structuur en natuurlijk volume waardoor lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of vollere lippen worden gecreëerd. De behandeling duurt zeer kort en neemt meestal minder dan 30 minuten in beslag. De effecten van de behandeling zijn vaak direct zichtbaar en Restylane beïnvloedt de gezichtsuitdrukking niet. Huidtests zijn niet nodig omdat Restylane geen dierlijke bestanddelen bevat.

Na de behandeling

U kunt na behandeling met Restylane® enige roodheid, zwelling, pijn, gevoeligheid, jeuk en/of bloeduitstorting verwachten. Dezelfde reacties die zich bij elke andere injectie kunnen voordoen. Het ongemak is echter maar tijdelijk en verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Bij lipvergroting is het verstandig uw behandeltijdstip zorgvuldig te kiezen omdat uw lippen er gedurende enkele dagen opgezwollen en wat ongelijkmatig kunnen uitzien.

Voor en na foto’s

Full-face

voorna1

Neus-lippen plooien, litteken voorhoofd

voorna2

Liplijntjes

voorna3